Авокадо Бургер

Авокадо Бургер
Інгредієнти
  • Авокадо 140 г
  • Курячі стріпси 79 г
  • Соус емульсія (майонез) 20 г
  • Соус Шрірача 15 г
  • Соус кисло-солодкий 5 г
  • Сир Чеддер 12 г
  • Морква 7 г
  • Огірок свіжий 7 г
  • Мікс-салат 7 г
  • Перепелині яйця 2 шт.
  • Зелене масло до смаку
  • Зелена цибуля до смаку
  • Олія рослинна до смаку
40 хвилин
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

  • 1 Авокадо чистимо та розрізаємо на 2 половинки. Прибираємо кісточку. Підсмажуємо половинки з обох сторін на рослинній олії, на сковорідці.
  • 2 Окремо смажемо курячі стріпси до рум'яної скоринки у фритюрі.
  • 3 Для начинки готуємо соус спайсі: соус емульсія (майонез), соус Шрірача, трошки кисло-солодкого соусу. Додаємо в соус нарізку з морковки та огірка.
  • 4 На підсмажену половинку авокадо викладаємо мікс-салат з овочами в соусі. Потім викладаємо стріпси, знову викладаємо овочі в соусі, мікс-салат, та 2 перепелиних яйця розрізаних навпіл. Додаємо сир Чеддер.
  • 5 Прикрашаємо зеленим маслом та кучерявою зеленою цибулею. Накриваємо другою половинкою авокадо і закріплюємо бургер шпажкою.
Go to top