Scroll

Фарширована куряча грудка від Сергія Байсаревича

ІНГРЕДІЄНТИ

 

  • - Філе каліброване ТМ ‘’Kurator``
  • ​- Вершкове масло
  • - Пармезан
  • - Часник
  • - Базилік
  • - Помідори
  • - Білокачанна капуста
  • - Сморчки
  • - В’ялені томати
  • - Шпинат
  • - Корінь селери
  • - Вершки
  • - Жовток курячий
  • - Масло з кропу

 

ПРИГОТУВАННЯ

 

Підготовка начинки для філе

Нарізати в’ялені томати, базилік, розтерти помідори. Посипати пармезаном. Змішати.  

 

Фарширування філе

Зробити надрізи посередині кожного філе. Наповнити начинкою. Щоб при випіканні начинка не вилізала з філе, проткнути філе шпажкою. Посолити та залишити промаринуватись.  

 

Гарнір

  1. Нарізати капусту та засувідувати.
  2. Окремо приготувати пюре з селери та шпинату- очистити селеру та зварити в молоці, проварити шпинат та збити готові овочі в блендері, додавши вершкове масло та сіль.
  3. Проварити сморчки для подальшого фарширування.
  4. Потім від’єнати ніжки грибів (сморчків) від шапочки. Приготувати начинку: куряче філе, жовток, ніжки сморчків та вершки збити в блендері, посолити.
  5. ​Перемістити суміш в кондитерський пакет та зафарширувати шапочки грибів. Підварити та обсмажити на вершковому маслі.
  6. Забрати з маринації фаршироване філе та обсмажити на вершковому маслі, після чого відправити в духову піч на 7 хв. при температурі 180 ℃.
  7. Після приготування гарно виставити все на посудину, прикрасити та полити соусом з вершків та часника.