Курячий шніцель з кайзеркою

Курячий шніцель з кайзеркою
Інгредієнти
  • Куряче філе 600 г
  • Вершки 30% 40 г
  • Кляр маринад 40 г
  • Борошно 34 г
  • Сир тостовий 28 г
  • Сухарі 20 г
  • Мед 15 г
  • Рукола 10 г
  • Базилік свіжий 10 г
  • Гірчиця американська 12 г
  • Сир гауда 7 г
  • Пармезан 5 г
  • Яйце 1 шт
  • Соєвий соус 6 г
  • Олія 7 г
  • Міцна гірчиця 7 г
  • Фреш лимонний 4 г
  • Цукор 2 г
  • Лимонний фреш 2,5 г
  • Сіль 1,5 г
2 години
Помірно
Одна порція

Спосіб приготування

  • 1 Очищаємо усі сири від оболонок. Подрібнюємо їх. У вершки додаємо сири, сіль, соєвий соус та 40 грамів води. Доводимо до 70-75 °C. Розплавлюємо сири, додаємо гірчицю – перебиваємо блендером та доводимо до кипіння. Сирний соус «Честер» – готовий.
  • 2 Змішуємо в чаші яйце, борошно, лимонний фреш, соєвий соус, гірчицю та додаємо цукор, сіль. Змішуємо все блендером.
  • 3 Обрізаємо з філе зайві плівки, порціонуємо його по 70 грам. Паніруємо в борошні та занурюємо його в раніше приготовлений кляр/маринад та залишаємо на декілька годин промаринуватися. Дістаємо та паніруємо в сухарях. Смажемо у фритюрі та викладаємо на серветки.
  • 4 Мед і гірчицю розтоплюємо на паровій бані, вводимо олію та лимонний сік при постійному перемішуванні.
  • 5 Дочекавшись, коли олія стече з шніцеля, беремо його та приступаємо до сервірування з кайзеркою, соусами та травами.
Go to top