Scroll

Шаурма

М'ясо для шаурми від Kurator - готове рішення для вашого бізнесу!

Шаурма від КURATOR - це висока якість, цілковита безпека та оригінальний маринад від Шефа з ОАЕ.

Вся птиця, що використовується для продукції ТМ «Kurator» вирощується без антибіотиків та гормонів росту та проходить повний цикл безпечного виробництва аж до доставки. А забій, переробка та зберігання м’яса птиці проводиться згідно норм і вимог Ісламу (Halal).

Безпечна, якісна шаурма,
зручність та постійні клієнти

В процесі підготовки м’яса для шаурми, від тушки вручну відділяється філе та м’ясо ніжки, далі м’ясо маринується у спеціальній машині.

Мариноване м’ясо формується на втулку, запаковується та відправляється у морозильну камеру для заморожування та подальшої доставки.

Доставка бухти з м’ясом для шаурми ТМ «Kurator» від фабрики до клієнта відбувається у автомобілях з рефрижераторами, що виключає ризик псування продукції.

Про виробництво м'яса для шаурми
ТМ «Kurator» у короткому ролику

В асортименті ТМ «Kurator»

Заморожене та охолоджене м’ясо для шаурми

Заморожене м’ясо для шаурми на втулці:

«Класік» склад: м’ясо ніжки

«Гурман» склад: філе , м’ясо ніжки

Втулки – 5, 10, 25 кг

Термін зберігання – 365 діб

Охолоджене м’ясо для шаурми у вакуумній упаковці:

М’ясо грудки , склад: м’ясо грудки

М’ясо ніжки, склад: м’ясо ніжки

Вакуумна упаковка – 9 кг

Термін зберігання – 7 діб

Детально про всі етапи виробництва
шаурми ТМ «Kurator» у відеоролику

Для того, щоб замовити продукцію або отримати професійну консультацію,

заповніть форму зворотнього зв’язку нижче