Олексій Повторейко Віцепрезидент Асоціації шеф-кухарів України, співзасновник та шеф-кухар ресторану «НАЖИВО»
Віталій Гуралевич Бренд-шеф ресторанів «Кухня гір» та KORENI («Корені») у Буковелі. Член асоціації шеф-кухарів України. Кулінарний експерт та консультант. Дослідник традиційної української кухні
Віктор Тітов Бренд-шеф мережі ресторанів G-Group у м. Одеса, засновник Асоціації Шеф-кухарів Півдня України, засновник Ukrainian Culinary Faces (Національна Премія Топ 120 найкращих Шеф-Кухарів України)
Олена Жаботинська Бренд-шефиня та співвласниця мережі «23 ресторани», яка налічує 8 закладів в Івано-Франківську і бістро Jam Cafe у Львові