Новини

calendar
calendar
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
06.12.2023
Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії

Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії

KURATOR виступив партнером головного гастрономічного заходу для HoReCa спільноти – «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії».
30.11.2023
Розширення горизонтів – Horeca Masters Local

Розширення горизонтів – Horeca Masters Local

У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
Go to top