Курка в соусі теріякі з овочами

Recipe leaves Recipe leaves
Курка в соусі теріякі з овочами
Recipe
Інгредієнти
  • Куряче філе 150-200 г
  • Крохмаль картопляний 50 г
  • Соус теріякі 30 г
  • Кунжут 10 г
  • Гриби «Шампіньони» 30 г
  • Перець болгарський 30 г
  • Морква 30 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Цукіні 30 г
30 хвилин
Помірно
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Заморожене куряче філе, різане кубиками, залишити звечора в холодильнику для дефростації.
  • 2 Філе посолити та запанірувати у картопляному крохмалі, смажити у великій кількості рослинної олії до світло-золотистого кольору, щоб паніровка була хрусткою.
  • 3 Викласти в сковорідку та карамелізувати в соусі теріякі.
  • 4 При подачі посипати смаженим кунжутом.
  • 5 Овочі нарізати соломкою, злегка підсмажити, додати соєвий соус, випарити його, додати соус світ чілі, карамелізувати до 1 хв. Овочі в соусі викласти на тарілку.
Схожі рецепти
Go to top