Спрінг рол з яловичиною су-від
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves.png)
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves-bottom-left.png)
![Спрінг рол з яловичиною су-від](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2024/05/3_1.png)
![Recipe](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/icon-recipe.png)
- Яловичина су-від 150 г
- Рисовий лист 30 г
- Авокадо 75 г
- Пармезан 3 г
- Петрушка 3 г
- Зелена олія 15 г
- Соус унагі 15 г
- Кунжут 3 г
40 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
![Recipe tomatoes](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-tomatoes.png)
![Pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/pepper-image.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/front/assortment-after.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-after-mobile.png)
![Assortment pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-pepper-mobile.png)
- 1 Замочуємо рисовий лист на декілька хвилин, до розм'якшення.
- 2 Додаємо до сувідованої яловичини соус унагі, кунжут, часник. Завертаємо м'ясну суміш у рисовому листі. Смажимо рол у фритюрі до хрумкої скоринки.
- 3 Збиваємо в термоміксі авокадо з часником, зеленою олією, петрушкою та пармезаном. Викладаємо гуакамоле з авокадо до ролів за допомогою кондитерського мішка.