Біфштекс з конопляним хлібом 

Recipe leaves Recipe leaves
Біфштекс з конопляним хлібом 
Recipe
Інгредієнти
  • Пашина 750 г
  • Грудина яловича 900 г
  • Бекон варено-копчений 150 г
  • Майонез 400 г
  • Бульйон курячий 50 г
  • Томати 30 г
  • Олія рослинна 30 г
  • Гірчиця міцна 25 г
  • Соєвий соус 20 г
  • Оцет столовий 20 г
  • Листя салату 10 г
  • Сир тостовий 12 г
  • Сіль 15 г
  • Цибуля сушена 7 г
  • Часник 7 г
  • Сіль 15 г
  • Перець 4 г
  • Сушений часник 2 г
1 година
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Яловичину звільняємо від зайвих плівок та сухожилля. Перекручуємо на м’ясорубку. Солимо та перчимо фарш. Вибиваємо його до виділення колагенових ниток. Формуємо з фаршу котлету вагою в 100 г та смажимо до бажаної просмажки.
  • 2 Бекон звільняємо від шкірки, ріжемо та блендером перебиваємо разом зі спеціями, соєвим соусом, гірчицею та оцтом в однорідну масу. Згодом перемішуємо з майонезом.
  • 3 Шматок хліба прогріваємо та зволожуємо курячим бульйоном. Додаємо соус, салат та біфштекс. Зверху викладаємо тостовий сир.
Схожі рецепти
Go to top