Біфштекс з конопляним хлібом
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves.png)
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves-bottom-left.png)
![Біфштекс з конопляним хлібом](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/05/img_5897.png)
![Recipe](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/icon-recipe.png)
- Пашина 750 г
- Грудина яловича 900 г
- Бекон варено-копчений 150 г
- Майонез 400 г
- Бульйон курячий 50 г
- Томати 30 г
- Олія рослинна 30 г
- Гірчиця міцна 25 г
- Соєвий соус 20 г
- Оцет столовий 20 г
- Листя салату 10 г
- Сир тостовий 12 г
- Сіль 15 г
- Цибуля сушена 7 г
- Часник 7 г
- Сіль 15 г
- Перець 4 г
- Сушений часник 2 г
1 година
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
![Recipe tomatoes](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-tomatoes.png)
![Pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/pepper-image.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/front/assortment-after.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-after-mobile.png)
![Assortment pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-pepper-mobile.png)
- 1 Яловичину звільняємо від зайвих плівок та сухожилля. Перекручуємо на м’ясорубку. Солимо та перчимо фарш. Вибиваємо його до виділення колагенових ниток. Формуємо з фаршу котлету вагою в 100 г та смажимо до бажаної просмажки.
- 2 Бекон звільняємо від шкірки, ріжемо та блендером перебиваємо разом зі спеціями, соєвим соусом, гірчицею та оцтом в однорідну масу. Згодом перемішуємо з майонезом.
- 3 Шматок хліба прогріваємо та зволожуємо курячим бульйоном. Додаємо соус, салат та біфштекс. Зверху викладаємо тостовий сир.