Ризотто з качиним філе сувід та білими грибами

Recipe leaves Recipe leaves
Ризотто з качиним філе сувід та білими грибами
Recipe
Інгредієнти
  • Рис Арборіо 100 г
  • Гриби білі 60 г
  • Качине філе сувід 30 г
  • Чебрець 4 г
  • Цибуля Шалот 20 г
  • Сіль 2 г
  • Часник 10 г
  • Перець чорний мелений 2 г
  • Вино біле 75 мл
  • Крем-сир 50 г
  • Пармезан 30 г
  • Бульйон курячий 350 мл
  • Олія соняшникова 25 г
  • Масло вершкове 75 г
  • Мікрозелень 2 г
50 хвилин
Помірно
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 На розігріту пательню налити соняшникову олію, висипати дрібно нарізаний чебрець, цибулю шалот та часник. Додати вершкове масло та смажити 3 хвилини на маленькому вогні.
  • 2 Налити вино, випарити алкоголь (1-2 хвилини), додати бульйон та рис. Постійно помішуючи, варимо рис 10-15 хвилин.
  • 3 В окремій пательні обсмажити білі гриби на соняшниковій олії, на великому вогні, 3 хвилини.
  • 4 Додати гриби до рису та продовжувати готувати ще 5 хвилин.
  • 5 Додати крем-сир, перемішати та зняти з вогню.
  • 6 Викласти в тарілку. Зверху покласти слайси (завчасно нарізані на 2 мм) качиного філе. Прикрасити мікрозеленню.
Схожі рецепти
Go to top