Ризотто з качиним філе сувід та білими грибами
- Рис Арборіо 100 г
- Гриби білі 60 г
- Качине філе сувід 30 г
- Чебрець 4 г
- Цибуля Шалот 20 г
- Сіль 2 г
- Часник 10 г
- Перець чорний мелений 2 г
- Вино біле 75 мл
- Крем-сир 50 г
- Пармезан 30 г
- Бульйон курячий 350 мл
- Олія соняшникова 25 г
- Масло вершкове 75 г
- Мікрозелень 2 г
50 хвилин
Помірно
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 На розігріту пательню налити соняшникову олію, висипати дрібно нарізаний чебрець, цибулю шалот та часник. Додати вершкове масло та смажити 3 хвилини на маленькому вогні.
- 2 Налити вино, випарити алкоголь (1-2 хвилини), додати бульйон та рис. Постійно помішуючи, варимо рис 10-15 хвилин.
- 3 В окремій пательні обсмажити білі гриби на соняшниковій олії, на великому вогні, 3 хвилини.
- 4 Додати гриби до рису та продовжувати готувати ще 5 хвилин.
- 5 Додати крем-сир, перемішати та зняти з вогню.
- 6 Викласти в тарілку. Зверху покласти слайси (завчасно нарізані на 2 мм) качиного філе. Прикрасити мікрозеленню.