Кіш «Курка кімчі»

Recipe leaves Recipe leaves
Кіш «Курка кімчі»
Recipe
Інгредієнти
  • Тісто листкове 500 г
  • Курячі стріпси 300 г
  • Кімчі без рідини 150 г
  • Крем-сир 150 г
  • Вершки 30% 30 г
  • Жовток 40 г
  • Сіль, перець до смаку
1 година
Помірно
Сім порцій

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Курячі стріпси обсмажити практично до готовності на сковорідці.
  • 2 Додати нарізану кімчі без рідини, смажити ще 2-3 хв, охолодити.
  • 3 В мисці змішати до однорідної маси крем-сир, вершки, жовтки, сіль та перець.
  • 4 Додати курку і кімчі до вершкової маси, перемішати.
  • 5 Тісто розкачати злегка, викласти у порційні форми або одну велику для пирога.
  • 6 Перекласти начинку, на тісто, випікати при температі 175 °C 20-25 хв.
Схожі рецепти
Go to top