Морквяні цукерки з мусом з яловичини сувід

Recipe leaves Recipe leaves
Морквяні цукерки з мусом з яловичини сувід
Recipe
Інгредієнти
  • Яловичина сувід 300 г
  • Цибуля ріпчаста 80 г
  • Селера корінь 30 г
  • Печериці свіжі 100 г
  • Часник 10 г
  • Вершки тваринні 100 г
  • Сіль, перець до смаку
  • Мускатний горіх до смаку
  • Коріандр мелений до смаку
  • Борошно семола 350 г
  • Жовтки свіжі 250 г
80 хвилин
Помірно
Чотири порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 М'ясний мус:
    овочі та гриби обсмажити до золотистої скоринки, додати невеликі шматочки м'яса, бульйон з цього ж м'яса (100 г), вершки. Томити 20 хв на маленькому вогні, щоб рідина практично повністю випарувалась, додати спеції до смаку й одразу перебити в чаші блендера до однорідної маси.
  • 2 Для пасти:
    замішати в міксері планетарному або тістомісі тісто до однорідної густої маси. Розділити на невеликі кульки, загорнути в плівку та покласти в холод мінімум на 30 хв.
  • 3 Формування цукерок:
    розкачати тонко тісто до товщини 2-3 мм, вирізати квадрати розміром по 10 см, на один край покласти мус мясний, загорнути рулетиком і зафіксувати по краям у вигляді цукерки.
  • 4 Варити 5-7 хв у воді, перекласти в сковорідку з винно-масляним соусом, прогріти ще 2-3 хв.
  • 5 Перекласти в тарілку, загарнірувати карамелізованою цибулею, горіхами та мікрогріном.
Схожі рецепти
Go to top