Морквяні цукерки з мусом з яловичини сувід
- Яловичина сувід 300 г
- Цибуля ріпчаста 80 г
- Селера корінь 30 г
- Печериці свіжі 100 г
- Часник 10 г
- Вершки тваринні 100 г
- Сіль, перець до смаку
- Мускатний горіх до смаку
- Коріандр мелений до смаку
- Борошно семола 350 г
- Жовтки свіжі 250 г
80 хвилин
Помірно
Чотири порції
Спосіб приготування
- 1 М'ясний мус:
овочі та гриби обсмажити до золотистої скоринки, додати невеликі шматочки м'яса, бульйон з цього ж м'яса (100 г), вершки. Томити 20 хв на маленькому вогні, щоб рідина практично повністю випарувалась, додати спеції до смаку й одразу перебити в чаші блендера до однорідної маси. - 2 Для пасти:
замішати в міксері планетарному або тістомісі тісто до однорідної густої маси. Розділити на невеликі кульки, загорнути в плівку та покласти в холод мінімум на 30 хв. - 3 Формування цукерок:
розкачати тонко тісто до товщини 2-3 мм, вирізати квадрати розміром по 10 см, на один край покласти мус мясний, загорнути рулетиком і зафіксувати по краям у вигляді цукерки. - 4 Варити 5-7 хв у воді, перекласти в сковорідку з винно-масляним соусом, прогріти ще 2-3 хв.
- 5 Перекласти в тарілку, загарнірувати карамелізованою цибулею, горіхами та мікрогріном.