Яловичі палички з соусом барбекю та картопляним пюре із запеченого часнику

Recipe leaves Recipe leaves
Яловичі палички з соусом барбекю та картопляним пюре із запеченого часнику
Recipe
Інгредієнти
  • Палички яловичі 200 г
  • Картопля 200 г
  • Часник 1/4 головки
  • Вершкове масло 10 г
  • Вершки 20-30% 20 мл
  • Сіль і перець до смаку
  • Кетчуп 30 г
  • Соєвий соус 5 мл
  • Мед 5 г
  • Яблучний оцет 5 мл
  • Копчена паприка 1/4 ч.л.
35 хвилин
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Запечіть часник у духовці при температурі 180°С до м’якості (приблизно 30 хвилин).
  • 2 Приготування картопляного пюре: відваріть картоплю до готовності, злийте воду. Видавіть запечений часник, додайте вершкове масло, вершки, сіль та перець до смаку. Збийте до ніжної однорідної консистенції.
  • 3 Приготування соусу барбекю: на сковороді змішайте кетчуп, трохи соєвого соусу, мед, яблучний оцет і копчену паприку. Нагрівайте суміш на слабкому вогні, поки соус трохи загусне.
  • 4 Подавайте яловичі палички з картопляним пюре та соусом барбекю для додаткового смаку.
Схожі рецепти
Go to top