Новини

calendar
calendar
29.05.2025
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
25 травня 2025 року в Києві відбулася важлива подія для гастроспільноти – Ukrainian Gastro Show 2025. Це місце зустрічі шеф-кухарів, рестораторів, виробників та справжніх поціновувачів ...
29.04.2025
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
Нещодавно в рамках заходу «Виходимо за рамки: неординарні рішення шефів та власників ресторанного бізнесу» відбулася унікальна подія для всіх, хто будує кар’єру в індустрії HoReCa. ...
13.09.2024
Як жити й масштабуватись у ресторанному бізнесі: п’ятий захід Ukraine Horeca Masters
Як жити й масштабуватись у ресторанному бізнесі: п’ятий захід Ukraine Horeca Masters
Відбувся п’ятий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений темі «Як жити і масштабуватись в ...
20.05.2024
Ресторан, куди хочеться повертатись, – Local Horeca Masters
Ресторан, куди хочеться повертатись, – Local Horeca Masters
Пройшов новий Local Horeca Masters у неймовірному місті Дніпро. Організатором заходу виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa спільнот – KURATOR.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
Go to top