18.04.2024

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Новина Куратор - МХП

Відбувся вже четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR


Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді, щоб обговорити нові підходи та інновації у цій сфері.

Окрім цього, під час заходу були представлені кулінарні майстер-класи від провідних шеф-кухарів: Іллі Демковського, Кирила Чайки, Іллі Сьоміна, Ксенії Амбер, де учасники мали змогу вивчити секрети готування небанальних стритфуд страв та дізнатися про нові тенденції у цій галузі. Такі майстер-класи дозволили всім присутнім поглибити свої знання та навички в галузі кулінарії.


Гості заходу змогли на власному досвіді переконатись в якості продуктів бренду, так як усі страви на обідній перерві були приготовані з доопрацьованої продукції KURATOR.

Також на заході вперше пройшов фінал кулінарного конкурсу для молодих шефів – Horeca Master Cup. Переможцем конкурсу став Матушинський Дмитро. Журі відзначило високий рівень конкурсантів та висловило вдячність за креативність та естетику представлених страв.

Ukraine HoReCa Masters KURATOR

Go to top