Розширення горизонтів – Horeca Masters Local
У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями
Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.
Серед експертів на кухні-сцені були представлені:
- Андрій Магалецький, засновник консалтингової компанії RESTETICA, Київ.
- Олексій Повторейко, співвласник і бренд-шеф мережі ресторанів «НАЖИВО», Київ.
- В’ячеслав Попков, шеф-кухар ресторанно-готельного комплексу RiverSide, Чернігів.
- Сергій Пастух, бренд-шеф компанії «Maresto», Київ.
- Євген Комаров, юрист ЮK «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація», Київ.
- Віктор Бєляк, бренд-шеф мережі закладів SALAD, Житомир.
Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:
- “Чек-лист запуску ресторану. Лайфхаки та факапи відкриття ресторанів”
- “Хочу свій ресторан. Що далі?”
- “Як трансформувалася робота після деокупації міста. Які зміни відбулися в меню, особливості роботи персоналу та нові виклики гостей”
- “Підвищення ефективності на професійній кухні: як правильно обрати професійне обладнання та використовувати його на максимум”
- “Гострі юридичні питання, на які слід звертати увагу шеф-кухарю та ресторатору”
- “Як налагодити роботу в мережі ресторанів. Погляд бренд шефа.”
Учасники заходу змогли обмінятися думками з колегами та поставити хвилюючі питання спікерам в форматі живого спілкування.
Також на гостей чекав приємний сюрприз – можливість спробувати закуски, виготовлені з доопрацьованих продуктів головного партерна заходу – KURATOR.
Local HoReCa Masters в Житомирі успішно з’єднав професіоналів галузі, розширив горизонти знань та встановив нові контакти. Подія стала важливим поштовхом для розвитку локальної HoReCa індустрії.