16.06.2023

Сьогодні підбиваємо підсумки нашого конкурсу!

Новина Куратор - МХП

KURATOR оголошує переможців конкурсу на найкращий рецепт приготування гомілок.

Гомілка захоплює наші голови, та столи.

Але нашої гомілки вистачить усім!

Команда ХоРеКа CLC провела конкурс на найкращий рецепт приготування страви із гомілки серед професійних шефів та кухарів.                                                                    

Завданням конкурсу було запропонувати рецепт приготування гомілки, та надіслати його разомі з фото готової страви.


Наше професійне журі вивчило усі запропоновані рецепти приготування курячої гомілки, і кожен з шефів обрав свого фаворита.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ:
Тарас Шевченко (Київ)
Сергій Іричук (Ужгород)
Назар Чорний (Кам’янець-Подільський)
Ірина Рудневська (Київ)

Переможці отримали квитки на Ukrainian Gastro Show 2023 

Усім дякуємо за участь та ваші оригінальні рецепти.

І пам’ятайте, що гомілка оптимізує фудкост ваших клієнтів та береже їхні гривні.

 
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
07.09.2023
КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA

КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA

Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.
Go to top