Курка в кисло-солодкій глазурі з креветкою, кокосовим рисом та єдамаме

Recipe leaves Recipe leaves
Курка в кисло-солодкій глазурі з креветкою, кокосовим рисом та єдамаме
Recipe
Інгредієнти
  • Рис басматі 75 г
  • Кокосове молоко 85 г
  • Листя лайма 1 шт.
  • Лемонграс 5 г
  • Філе куряче мале 100 г
  • Тигрові креветки хвости 50 г
  • Норі 1 г
  • Чілі паста 1 г
  • Сухарі панко 25 г
  • Борошно 15 г
  • Яйце куряче 20 г
  • Соус кисло-солодкий 50 г
  • Олія для фритюра 100 г
  • Боби єдамаме 25 г
  • Кінза 5 г
  • Чілі перець 5 г
  • Стружка тунця 1 г
  • Лайм 15 г
  • Лист бамбука 1 шт.
2 години
Помірно
Дві порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Мале куряче філе примариновуємо з сіллю та перцем, робимо посередині надріз та фаршируємо його тигровою креветкою з чілі пастою та норі. Паніруємо його спочатку в борошні, потім в яйці та сухарях панко.
  • 2 Рис басматі відварюємо, додаємо листя лайма, лемонграс і кососове молоко та протушуємо все 3-4 хвилини до кремової консистенції рису.
  • 3 Запаніроване куряче філе обсмажуємо у фритюрі та доводимо до готовності в пароконвектоматі, потім швидко глазуруємо його в кисло-солодкому соусі.
  • 4 В тарілку викладаємо рис, додаємо до нього листя кінзи, чілі перець та єдамаме. Зверху на рис викладаємо курку та посипаємо стружкою тунця.
  • 5 Для декору та балансу смаку додаємо скибочку лайму, завернуту у лист бамбука.
Схожі рецепти
Go to top