Кіш «Курка кімчі»




- Тісто листкове 500 г
- Курячі стріпси 300 г
- Кімчі без рідини 150 г
- Крем-сир 150 г
- Вершки 30% 30 г
- Жовток 40 г
- Сіль, перець до смаку
1 година
Помірно
Сім порцій
Спосіб приготування





- 1 Курячі стріпси обсмажити практично до готовності на сковорідці.
- 2 Додати нарізану кімчі без рідини, смажити ще 2-3 хв, охолодити.
- 3 В мисці змішати до однорідної маси крем-сир, вершки, жовтки, сіль та перець.
- 4 Додати курку і кімчі до вершкової маси, перемішати.
- 5 Тісто розкачати злегка, викласти у порційні форми або одну велику для пирога.
- 6 Перекласти начинку, на тісто, випікати при температі 175 °C 20-25 хв.