Сендвіч з паргітом
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves.png)
![Recipe leaves](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-leaves-bottom-left.png)
![Сендвіч з паргітом](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/img_5919.png)
![Recipe](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/icon-recipe.png)
- Куряче стегно 63 г
- Томати 270 г
- Болгарський перець 200 г
- Томатний сік 420 г
- Майонез 300 г
- Цибуля очищена 95 г
- Соєвий соус 80 г
- Олія рослинна 60 г
- Бульйон курячий 50 г
- Сумах 50 г
- Мед 50 г
- Діжонська гірчиця 50 г
- Сир тостовий 24 г
- Кайзерка 1 шт
- Заатар 23 г
- Зерна коріандру 40 г
- Насіння зіри 30 г
- Кунжут 20 г
- Аніс насіння 10 г
- Часник 18 г
- Гірчиця міцна 15 г
- Листя салату 10 г
- Лимонний фреш 8 г
- Нітритна сіль 15 г
- Сіль 4 г
- Цукор 7 г
2 години 30 хвилин
Помірно
Одна порція
Спосіб приготування
![Recipe tomatoes](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/recipe-tomatoes.png)
![Pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/pepper-image.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/front/assortment-after.png)
![Assortment](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-after-mobile.png)
![Assortment pepper](https://kurator.ua/wp-content/themes/kurator/img/recipes/assortment-pepper-mobile.png)
- 1 Сире куряче стегно звільняємо від шкіри та кісток, промиваємо та маринуємо декілька годин. Для маринаду беремо олію, часник, цибулю, гірчицю, лимонний фреш, Заатар, нітритну сіль та соєвий соус.
- 2 Сувідуємо стегно 2 години при 72 °C. Отримуємо курячий паргіт.
- 3 Змішуємо майонез, діжонську гірчицю, мед, соєвий соус та Заатар та доводимо за смаком.
- 4 Смажимо часник та цибулю, додаємо болгарський перець та томатний сік. Тушкуємо до м’ягкості перцю. Протушковану суміш перебиваємо блендером – доводимо за смаком та додаємо Заатар.
- 5 Обсмажуємо на великому вогні до золотавого кольору курячий паргіт. Прогріваємо та зволожуємо булочку курячим бульйоном. Кладемо листя салату, курячий паргіт – поливаємо соусами та тостовим сиром.