Курка в соусі теріякі з овочами
- Куряче філе 150-200 г
- Крохмаль картопляний 50 г
- Соус теріякі 30 г
- Кунжут 10 г
- Гриби «Шампіньони» 30 г
- Перець болгарський 30 г
- Морква 30 г
- Цибуля 1 шт.
- Цукіні 30 г
30 хвилин
Помірно
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Заморожене куряче філе, різане кубиками, залишити звечора в холодильнику для дефростації.
- 2 Філе посолити та запанірувати у картопляному крохмалі, смажити у великій кількості рослинної олії до світло-золотистого кольору, щоб паніровка була хрусткою.
- 3 Викласти в сковорідку та карамелізувати в соусі теріякі.
- 4 При подачі посипати смаженим кунжутом.
- 5 Овочі нарізати соломкою, злегка підсмажити, додати соєвий соус, випарити його, додати соус світ чілі, карамелізувати до 1 хв. Овочі в соусі викласти на тарілку.