Боул з качиною грудкою, кавуном, черрі та фетою
- Качина грудка сувід 50 г
- Кавун 60 г
- Черрі 50 г
- Фета 60 г
- Маш-салат 10 г
- Фісташки 10 г
- Бальзамічний дрессінг 40 г
35 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Кавун почистити від шкіри та насіння, порізати кубиком 2*2 см, помідор черрі половинками, фету порізати кубиком 1*1 см, качину грудку нарізати слайсами, маш-салат перебрати та зачистити корінці.
- 2 Готуємо бальзамічний дрессінг (1 кг): в мисці з'єднуємо бальзамічний оцет (50 г), оливкову олію (950 г), додаємо мілко рублену м'яту (10 г), мілко подрібнений перець чилі (10 г), цедру лайма (3 г), сіль (1 г). Все добре перемішуємо вінчиком.
- 3 В боул викладаємо всі підготовлені інгрідієнти, по центру – маш-салат. Поливаємо зверху бальзамічним дрессінгом та посипаємо подрібненими фісташками.