Булочка Бао з качкою та овочами теріякі

Recipe leaves Recipe leaves
Булочка Бао з качкою та овочами теріякі
Recipe
Інгредієнти
  • Бао булочка 1 шт.
  • Філе качки сувід Kurator 100 г
  • Соус унагі 20 г
  • Морква 40 г
  • Цукіні 40 г
  • Олія рослинна 20 г
  • Часник 3 г
  • Соус теріякі 15 г
  • Кінза 9 г
  • Кунжут 2 г
30 хвилин
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Булочку підігріваємо на пару.
  • 2 Качку змащуємо соусом унагі та розігріваємо на пару (можна підсмажити на пательні).
  • 3 Овочі чистимо, миємо та нарізаємо соломкою. На рослинній олії швидко обсмажуємо овочі на воку, з додаванням часнику та соусу теріякі.
  • 4 В Бао булочку викладаємо овочі, качку, лисття кінзи та кунжут.
Схожі рецепти
Go to top