Голубці з курячого фаршу та кілійського рису у томатному соусі

Recipe leaves Recipe leaves
Голубці з курячого фаршу та кілійського рису у томатному соусі
Recipe
Інгредієнти
  • Лист капусти 10-12 шт.
  • Курячий фарш 500 г
  • Кілійський рис 200 г
  • Цибуля (подрібнена) 150 г
  • Часник 15 г
  • Морква 150 г
  • Олія рослинна 90 г
  • Сіль та перець до смаку
  • Томатний соус 500 г
90 хвилин
Помірно
П'ять порцій

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо натерту моркву та часник нарізаний слайсами. Обсмажуємо. Додаємо курячий фарш та готуємо до повного просмаження.
  • 2 Змішуємо фарш з овочами з відвареним кілійським рисом.
  • 3 Підготовлюємо листи капусти, знявши верхні вузлові частини. Зробимо їх прямокутними та не будемо підгортати у середину, коли скручуємо з начинкою.
  • 4 На кожен лист кладемо трошки фаршу та закручуємо.
  • 5 У глибокій кастрюлі або сковороді розміщуємо голубці та заливаємо томатним соусом (влітку його краще робити з помідорів мікадо). Додаємо сіль та перець по смаку та готуємо на маленькому вогні приблизно 25-35 хвилин.
  • 6 Готові голубці подавайте гарячими зі сметаною та зеленню.
Схожі рецепти
Go to top