Chicken & cheese
- М'ясо курячого стегна 300 г
- Цибуля (очищена) 180 г
- Часник 20 г
- Олія рослинна 60 г
- Перець чорний 2 г
- Сіль дрогобицька 3 г
- Крем-сир 100 г
- Чилі олія 16 г
- Мікрогрін до смаку
30 хвилин
Легко
П'ять порцій
Спосіб приготування
- 1 Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору та додаємо м'ясо курячого стегна й подрібнений часник.
- 2 Після готовності перекручуємо на м'ясорубці. Солимо та перчимо. Ретельно перемішуємо.
- 3 За допомогою 2 кілець різного діаметру викладаємо підготовлену курятину з цибулею. Згори, за допомогою кондитерського мішка додаємо крем сир.
- 4 Прикрашаємо мікрогріном та додаємо чилі олію.
- 5 Рекомендуємо подавати з теплою булочкою бріош.