Стейк з буряка з попкорном з нуту

Recipe leaves Recipe leaves
Стейк з буряка з попкорном з нуту
Recipe
Інгредієнти
  • Буряк відварний 70 г
  • Хумус н/ф 50 г
  • Борошно 16 г
  • Олія соняшникова 20 г
  • Сіль 4 г
  • Сумах 0,5 г
  • Кумин 1,5 г
  • Мікрогрін мангольду 5 г
  • Нут відварний 90 г
  • Сік лимона 1 г
  • Олія оливкова 5 г
  • Часник 1 г
  • Масло вершкове 10 г
  • Молоко 90 г
  • Тимьян 1 г
  • Петрушка 4 г
  • Куркума 1 г
  • Цибуля кубиком 15 г
  • Паприка 0,5 г
  • Кукурудзяний крохмаль 10 г
2 години
Складно
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Стейк з буряка: відварний буряк KURATOR натерти на мілку терку, віджати рідину, додати хумус, сіль, сумах, кумин. Зформувати кульку та запанірувати в борошні, змастити олією та запанірувати в зернах маку. Обсмажити на олії до готовності.
  • 2 Хумус н/ф: помістити в блендер відварний горох нут, додати сік лимона, подрібнений часник, кумин, сіль, оливкову олію та перебити до однорідної консистенції.
  • 3 Соус бешамель з куркумою н/ф: в молоко помістити тимьян, петрушку, куркуму та довести до кипіння. В сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно та спасерувати. Додати підготовлене гаряче молоко та постійно помішуючи довести до однорідної консистенції. Довести до смаку сіллю. Готовий соус перемістити в сифон та заправити 2 балонами.
  • 4 Попкорн з нуту: відварний нут обсмажити у фритюрі при температурі 180°С 3-4 хв. Окремо перемістити цибулю, нарізану кубиком, в миску, додати сіль, паприку та кукурудзяний крохмаль, перемішати. Відкинути цибулю на сито та зтрусити зайвий крохмаль, обсмажити у фритюрі до готовності. Петрушку мілко нарізати. Змішати нут, цибулю та петрушку, довести до смаку кумином та сіллю.
Схожі рецепти
Go to top