Печеня по-домашньому

Recipe leaves Recipe leaves
Печеня по-домашньому
Recipe
Інгредієнти
  • Картопля ломтиками 150 г
  • Цибуля KURATOR 25 г
  • Морква KURATOR 25 г
  • Часник KURATOR 5 г
  • Гливи 75 г
  • Вершкове масло 35 г
  • Соус «Деміглас» 45 г
  • Сувідована яловичина 200 г
  • Зелень 7 г
35 хвилин
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Картоплю нечищену миту нарізану ломтиком від KURATOR посмажити у фритюрі до готовності.
  • 2 Цибулю, моркву, часник та гриби смажити на вершковому маслі з додаванням солі, перцю по смаку. На цьому етапі також додати соус «Деміглас».
  • 3 Довести до готовності, додати готову сувідовану яловичину, змішати.
  • 4 Запекти в духовці при температурі 180°С 7-10 хв.
  • 5 Викласти страву та прикрасити зеленню.
Схожі рецепти
Go to top