Печеня по-домашньому
- Картопля ломтиками 150 г
- Цибуля KURATOR 25 г
- Морква KURATOR 25 г
- Часник KURATOR 5 г
- Гливи 75 г
- Вершкове масло 35 г
- Соус «Деміглас» 45 г
- Сувідована яловичина 200 г
- Зелень 7 г
35 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Картоплю нечищену миту нарізану ломтиком від KURATOR посмажити у фритюрі до готовності.
- 2 Цибулю, моркву, часник та гриби смажити на вершковому маслі з додаванням солі, перцю по смаку. На цьому етапі також додати соус «Деміглас».
- 3 Довести до готовності, додати готову сувідовану яловичину, змішати.
- 4 Запекти в духовці при температурі 180°С 7-10 хв.
- 5 Викласти страву та прикрасити зеленню.