Сирник з кров’янки
- Язик сувід від Kurator 150 г
- Сир 5% або 9% 350 г
- Кров'янка (без кишки) 350 г
- Буряк варений/печений 150 г
- Какао 20 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Вершки 30% 250 г
- Коріандр мелений 2 г
- Чилі сушений 2 г
- Тим'ян свіжий 2 г
- Сіль, перець до смаку
45 хв
Помірно
Шість порцій
Спосіб приготування
- 1 В чашу блендера або термомікса покласти всі інгредієнти, окрім язика, та перебивати до однорідної шовковистої маси без комочків.
- 2 Перелити суміш у прямокутну тефлонову форму для запікання, застелену пергаментом.
- 3 Зверху рівномірно викласти нарізаний кубиками язик сувід, легко перемішати.
- 4 Поставити у розігрітий до 160°C пароконвектомат з вологістю 40% на 30-40 хвилин.
- 5 Повністю охолодити у формі.