Сирник з кров’янки

Recipe leaves Recipe leaves
Сирник з кров’янки
Recipe
Інгредієнти
  • Язик сувід від Kurator 150 г
  • Сир 5% або 9% 350 г
  • Кров'янка (без кишки) 350 г
  • Буряк варений/печений 150 г
  • Какао 20 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Вершки 30% 250 г
  • Коріандр мелений 2 г
  • Чилі сушений 2 г
  • Тим'ян свіжий 2 г
  • Сіль, перець до смаку
45 хв
Помірно
Шість порцій

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 В чашу блендера або термомікса покласти всі інгредієнти, окрім язика, та перебивати до однорідної шовковистої маси без комочків.
  • 2 Перелити суміш у прямокутну тефлонову форму для запікання, застелену пергаментом.
  • 3 Зверху рівномірно викласти нарізаний кубиками язик сувід, легко перемішати.
  • 4 Поставити у розігрітий до 160°C пароконвектомат з вологістю 40% на 30-40 хвилин.
  • 5 Повністю охолодити у формі.
Схожі рецепти
Go to top