Булочка Бао з качкою та овочами теріякі
- Бао булочка 1 шт.
- Філе качки сувід Kurator 100 г
- Соус унагі 20 г
- Морква 40 г
- Цукіні 40 г
- Олія рослинна 20 г
- Часник 3 г
- Соус теріякі 15 г
- Кінза 9 г
- Кунжут 2 г
30 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Булочку підігріваємо на пару.
- 2 Качку змащуємо соусом унагі та розігріваємо на пару (можна підсмажити на пательні).
- 3 Овочі чистимо, миємо та нарізаємо соломкою. На рослинній олії швидко обсмажуємо овочі на воку, з додаванням часнику та соусу теріякі.
- 4 В Бао булочку викладаємо овочі, качку, лисття кінзи та кунжут.