Олексій Повторейко
Віцепрезидент Асоціації шеф-кухарів України, співзасновник та шеф-кухар ресторану «НАЖИВО»
Олексій починав свій професійний шлях з Першого Вищого кулінарного училища в Києві.
Стажувався в ресторанах Англії, навчався на заводі Convotherm (Німеччина), підвищував кваліфікацію в кулінарній школі Ферранді (Париж), в Баскському Кулінарному Центрі (Іспанія).
З командою шеф-експертів представляв Україну в Королівському Клубі Брюсселя (Бельгія), а також у Постійному представництві України при ООН у Женеві.
Встиг попрацювати шеф-кухарем у розважальному центрі River Palace, у ресторані Cafe De Paris, у заміському клубі «Дача».
2012 року обіймав посаду шефа у шотландському домі-ресторані Whisky Corner.
2020 року Олексій здійснив свою мрію та відкрив свій власний ресторан «НАЖИВО». Того ж року його ресторан був відзначений Національною ресторанною премією «Сіль» у номінації «Кращий м’ясний ресторан».
Відтепер Олексій з його знаннями та досвідом допомагатиме команді KURATOR ще краще розуміти потреби професійних кухарів та ще ефективніше допомагати їх закривати.
Топ продуктів бренду KURATOR і чому?
Куряче філе охолоджене, нагетси готові заморожені, яловичі бургерні котлети, куряче стегно без кістки, плечова частина крило. Базу для соусу Деміглас використовуємо у всіх м’ясних соусах.
Що для вас є співпраця з нашим брендом у ролі бренд-амбасадора?
Великі можливості відкриває робота з допрацьованим продуктом: економія часу, ресурсів, сил. З’являється чіткий таймінг видачі страв.