Олексій Повторейко

Віцепрезидент Асоціації шеф-кухарів України, співзасновник та шеф-кухар ресторану «НАЖИВО»

Олексій Повторейко
Олексій Повторейко

Олексій починав свій професійний шлях з Першого Вищого кулінарного училища в Києві.

Стажувався в ресторанах Англії, навчався на заводі Convotherm (Німеччина), підвищував кваліфікацію в кулінарній школі Ферранді (Париж), в Баскському Кулінарному Центрі (Іспанія).

З командою шеф-експертів представляв Україну в Королівському Клубі Брюсселя (Бельгія), а також у Постійному представництві України при ООН у Женеві.

Встиг попрацювати шеф-кухарем у розважальному центрі River Palace, у ресторані Cafe De Paris, у заміському клубі «Дача».

2012 року обіймав посаду шефа у шотландському домі-ресторані Whisky Corner.

2020 року Олексій здійснив свою мрію та відкрив свій власний ресторан «НАЖИВО». Того ж року його ресторан був відзначений Національною ресторанною премією «Сіль» у номінації «Кращий м’ясний ресторан».

Відтепер Олексій з його знаннями та досвідом допомагатиме команді KURATOR ще краще розуміти потреби професійних кухарів та ще ефективніше допомагати їх закривати.

 

Топ продуктів бренду KURATOR і чому?

 

Куряче філе охолоджене, нагетси готові заморожені, яловичі бургерні котлети, куряче стегно без кістки, плечова частина крило. Базу для соусу Деміглас використовуємо у всіх м’ясних соусах.

 

Що для вас є співпраця з нашим брендом у ролі бренд-амбасадора?

 

Великі можливості відкриває робота з допрацьованим продуктом: економія часу, ресурсів, сил. З’являється чіткий таймінг видачі страв.

Go to top