23.07.2025

HoReCa Masters у Черкасах: як це було 

Новина Куратор - МХП

HoReCa Masters у Черкасах – це не просто гастрономічний захід, а справжній поштовх для розвитку HoReCa спільноти в усіх куточках країни, що продовжує змінювати сферу гостинності.

 

Бренд KURATOR, що є організатором заходу,  об’єднав топових спікерів, сотні учасників і партнерів, які мають спільну мету – розвивати ресторанний бізнес, впроваджувати нове й не зупинятись, навіть у непрості часи.  

 

Під час заходу був справжній ажіотаж. Зал був наповнений не лише учасниками події, а й новими ідеями, сенсами, стратегіями та експертизою спікерів. 

 

 

Серед головних меседжів заходу: 

 

У кризу не можна зупинятись. 
Бізнес має не лише виживати, а й зростати. 
HoReCa – це важлива частина розвитку економіки країни. 
Ми готові діяти – тут і зараз. 

 

Разом з МХП, бренд KURATOR продовжує формувати системні рішення для галузі HoReCa: 

 

МХП Запускає кулінарну школу – платформу знань для шефів, кухарів і тих, хто тільки починає шлях у гастрономії. 
Підтримує малий та середній бізнес, створюючи зручні та якісні продукти для професійної кухні. 
Розробляє інноваційні допрацьовані продукти з якісного мʼяса – щоб шеф-кухарі могли більше часу приділяти творчості, а не рутині. 
Впроваджує новітні технології у виробництво та логістику, аби наші партнери мали стабільний сервіс і бездоганну якість. 

 


Дякуємо кожному, хто був з нами!
 

 

Ми вдячні кожному спікеру, партнеру, учаснику – саме ви зробили цю подію настільки надихаючою! 
Разом – ми не просто обговорюємо зміни, а створюємо їх

 

Більше фото – у нашому Instagram @horeca.masters 


І до зустрічі на майбутніх заходах HoReCa Masters! 

 

 
16.12.2025
Економія часу і ресурсів: коли вигідно використовувати готові продукти та готові рішення
Економія часу і ресурсів: коли вигідно використовувати готові продукти та готові рішення
Швидкість, стабільність, економія – три важливі фактори у щоденній роботі ресторанів і кафе. У цих умовах усе більше закладів HoReCa обирають готові продукти та напівфабрикати, ...
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
Go to top