11.05.2023

Новинок багато не буває

Новина Куратор - МХП

KURATOR додає новий продукт до асортименту – яловичий язик су-від.

 

Яловичий язик – один з найсмачніших м’ясних делікатесів. Його легко поєднувати з різними інгредієнтами, соусами та овочами, як закуску або основну страву. Традиційно язик готується довго, тому це найкращий кандидат для технології су-від.

Основні переваги продукту: 

✅ Легке та швидке очищення язика від шкіри, без додаткової термічної обробки

✅ Готовий до вживання – економить від 2 до 4 годин на приготування, та скорочує на 80% трудові затрати кухарів, в порівнянні з традиційним способом приготування та очищення

✅ Технологія су-від дозволяє зберегти всі смакові властивості продукту, без застосування консервантів.

 
29.05.2025
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
25 травня 2025 року в Києві відбулася важлива подія для гастроспільноти – Ukrainian Gastro Show 2025. Це місце зустрічі шеф-кухарів, рестораторів, виробників та справжніх поціновувачів ...
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
29.04.2025
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
Нещодавно в рамках заходу «Виходимо за рамки: неординарні рішення шефів та власників ресторанного бізнесу» відбулася унікальна подія для всіх, хто будує кар’єру в індустрії HoReCa. ...
Go to top