11.05.2023
Новинок багато не буває


KURATOR додає новий продукт до асортименту – яловичий язик су-від.
Яловичий язик – один з найсмачніших м’ясних делікатесів. Його легко поєднувати з різними інгредієнтами, соусами та овочами, як закуску або основну страву. Традиційно язик готується довго, тому це найкращий кандидат для технології су-від.
Основні переваги продукту:
✅ Легке та швидке очищення язика від шкіри, без додаткової термічної обробки
✅ Готовий до вживання – економить від 2 до 4 годин на приготування, та скорочує на 80% трудові затрати кухарів, в порівнянні з традиційним способом приготування та очищення
✅ Технологія су-від дозволяє зберегти всі смакові властивості продукту, без застосування консервантів.
15.01.2024

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
20.05.2024

Пройшов новий Local Horeca Masters у неймовірному місті Дніпро. Організатором заходу виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa спільнот – KURATOR.
31.05.2023

В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».