Особливі новинки в листі нашої су-від продукції
Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.
Його вишуканий смак та ніжна текстура легко поєднуються з різноманітними гарнірами і відкривають простір для безмежних кулінарних експериментів. Цей нестандартний делікатес може стати зіркою будь-якої авторської страви, адже завдяки технології су-від зберігаються всі смакові властивості без використання жодних консервантів, а його кістковий мозок утримується в середині та зберігає своєю структуру. І це вже не кажучи про економію 1-2 годин на приготування.
Класичний італійський рецепт стейка оссобуко поєднує його з соусом гремолата з часника, петрушки та цедри лимона, а в якості гарніра пропонує різотто, поленту або овочі. Але крім цього ми ще маємо кілька наших цікавих ідей до його приготування та подачі:
🍽 Стейк «Оссобуко» на грилі
Для приготування використовується стейк «Оссобуко» су-від, підігрітий на грилі 10 – 15 хвилин. Подається з вишневим соусом. На гарнір рекомендуємо овочі гриль.
🍽 Томлена яловичина з овочами
Для приготування, необхідно на сковороді підрум’янити овочі (цибулю, моркву, томати, селеру) та перемістити на годинне томління в духовку в поєднанні з томатною пастою. Стейк «Оссобуко» су-від, долучайте до томлених овочів за 15-20 хвилин до готовності. Але завжди можна вивільнити свою фантазію і створювати нові кулінарні шедеври.