31.05.2023
Поєднуємо рідні українські та сучасні смаки


В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».
Основна мета майстер-класу – навчити випікати хліби та булочки на заквасці і поєднувати їх з різними продуктами, як-то: птиця, яловичина, риба, овочі, а також ознайомити з традиційними українськими рецептами хлібу. Окремі лекції були присвячені соусам та спеціям.
Під наставництвом Юлії Рабіної, Асмік Гаспарян, Семена Шеховцова та Катерини Бомби шефи вчилися готувати як і страви нашої стародавньої української кухні, так і сучасні страви, створюючи гармонію смаків та текстур.
Нашим фаворитом став шніцель на кукурудзяній кайзерці під двома соусами, що до речі є прабабцею бургера! І звісно ж, одним з основних інгредієнтів стала курятина від KURATOR.
14.11.2023

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
21.08.2023

У Кулінарному Центрі МХП відбувся захід Ukraine Horeca Masters. Партнером заходу виступив бренд продуктових рішень для HoReCa спільноти KURATOR.
25.07.2025

22 липня у Києві відбувся Maresto Pizza Forum 2025 – подія, що зібрала найкращих шефів, експертів і новаторів гастро-індустрії. Команда бренду KURATOR активно долучилась до ...