11.05.2023
Новинок багато не буває
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/shutterstock_1824587339.png)
![Новина Куратор - МХП](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/yazyk-su-vid-1.png)
KURATOR додає новий продукт до асортименту – яловичий язик су-від.
Яловичий язик – один з найсмачніших м’ясних делікатесів. Його легко поєднувати з різними інгредієнтами, соусами та овочами, як закуску або основну страву. Традиційно язик готується довго, тому це найкращий кандидат для технології су-від.
Основні переваги продукту:
✅ Легке та швидке очищення язика від шкіри, без додаткової термічної обробки
✅ Готовий до вживання – економить від 2 до 4 годин на приготування, та скорочує на 80% трудові затрати кухарів, в порівнянні з традиційним способом приготування та очищення
✅ Технологія су-від дозволяє зберегти всі смакові властивості продукту, без застосування консервантів.
22.02.2023
![Особливі новинки в листі нашої су-від продукції](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/ossobuko.png)
Особливі новинки в листі нашої су-від продукції
Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.
17.03.2023
![Фаст-фуд по-українськи](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/ukr-fast-fud-2-1.png)
Фаст-фуд по-українськи
Бренд KURATOR став партнером заходу Taste of Ukraine: fast food, що пройшов 14 та 15 березня у київській кулінарній студії Suchef cooking lab.
30.11.2023
![Розширення горизонтів – Horeca Masters Local](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-110.jpg)
Розширення горизонтів – Horeca Masters Local
У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.