31.05.2023
Поєднуємо рідні українські та сучасні смаки
В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».
Основна мета майстер-класу – навчити випікати хліби та булочки на заквасці і поєднувати їх з різними продуктами, як-то: птиця, яловичина, риба, овочі, а також ознайомити з традиційними українськими рецептами хлібу. Окремі лекції були присвячені соусам та спеціям.
Під наставництвом Юлії Рабіної, Асмік Гаспарян, Семена Шеховцова та Катерини Бомби шефи вчилися готувати як і страви нашої стародавньої української кухні, так і сучасні страви, створюючи гармонію смаків та текстур.
Нашим фаворитом став шніцель на кукурудзяній кайзерці під двома соусами, що до речі є прабабцею бургера! І звісно ж, одним з основних інгредієнтів стала курятина від KURATOR.
06.12.2023
Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії
KURATOR виступив партнером головного гастрономічного заходу для HoReCa спільноти – «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії».
22.02.2023
Особливі новинки в листі нашої су-від продукції
Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.
07.09.2023
КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA
Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.