31.05.2023
Поєднуємо рідні українські та сучасні смаки
В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».
Основна мета майстер-класу – навчити випікати хліби та булочки на заквасці і поєднувати їх з різними продуктами, як-то: птиця, яловичина, риба, овочі, а також ознайомити з традиційними українськими рецептами хлібу. Окремі лекції були присвячені соусам та спеціям.
Під наставництвом Юлії Рабіної, Асмік Гаспарян, Семена Шеховцова та Катерини Бомби шефи вчилися готувати як і страви нашої стародавньої української кухні, так і сучасні страви, створюючи гармонію смаків та текстур.
Нашим фаворитом став шніцель на кукурудзяній кайзерці під двома соусами, що до речі є прабабцею бургера! І звісно ж, одним з основних інгредієнтів стала курятина від KURATOR.
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи
Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
24.04.2023
Разом досліджуємо минуле і майбутнє української кухні
24 квітня у Києві відбувся масштабний захід Ukrainian Gastro Show 2023 для HoReCa-cпільноти, де KURATOR виступив одним із партнерів.
20.05.2024
Ресторан, куди хочеться повертатись, – Local Horeca Masters
Пройшов новий Local Horeca Masters у неймовірному місті Дніпро. Організатором заходу виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa спільнот – KURATOR.