03.10.2023

Шеф-кухар у квадраті

Новина Куратор - МХП

KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові – серії майстер-класів для кухарів, шеф-кухарів, рестораторів та всіх, хто цікавиться темою гастрономії.


Тема цьогорічних майстер-класів – «Нове обличчя українського фастфуду» – актуальна та цікава. Адже сучасний фастфуд стає дедалі смачнішим, різноманітним і навіть вишуканим та автентичним.


На CHEF-CHEF 2023 зібралися справжні професіонали кулінарної індустрії, провідні шеф-кухарі та експерти, щоб поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.

Мачанка на кайзерці, піца-паляниця, палюшки, лангош, книш, шніцель з яєць, креплах, кнелі, птисі, коблер, паперова шаурма – звучить дуже привабливо, хочеться скуштувати все. Але це далеко не повний перелік страв та ідей, які учасники заходу зможуть впровадити і розвинути у власних закладах.

Серед спікерів був і амбасадор бренду KURATOR Олексій Повторейко. Готуючи «Пиріг Пастуха» із сувідованої яловичини та «Чікен-бол кебаб» з фрикадельок KURATOR, він наочно продемонстрував, скільки часу та зусиль можна заощадити, використовуючи допрацьовану продукцію на професійній кухні.


Загалом у майстер-класі взяли участь 240 власників, кухарів та технологів із 57 міст України.

Готуйтеся зустрічати оновлені меню фастфуду у закладах ваших міст – ви будете приємно вражені!

Go to top