11.05.2023

Новинок багато не буває

Новина Куратор - МХП

KURATOR додає новий продукт до асортименту – яловичий язик су-від.

 

Яловичий язик – один з найсмачніших м’ясних делікатесів. Його легко поєднувати з різними інгредієнтами, соусами та овочами, як закуску або основну страву. Традиційно язик готується довго, тому це найкращий кандидат для технології су-від.

Основні переваги продукту: 

✅ Легке та швидке очищення язика від шкіри, без додаткової термічної обробки

✅ Готовий до вживання – економить від 2 до 4 годин на приготування, та скорочує на 80% трудові затрати кухарів, в порівнянні з традиційним способом приготування та очищення

✅ Технологія су-від дозволяє зберегти всі смакові властивості продукту, без застосування консервантів.

 
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи
Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
18.07.2025
Що таке HoReCa і як це працює?
Що таке HoReCa і як це працює?
Сфера HoReCa – це одна з найважливіших галузей сучасної економіки, яка об’єднує готелі, ресторани, кафе та кейтерингові послуги. Вона забезпечує комфорт і сервіс мільйонам людей, ...
Go to top