08.03.2023
Українська висока кухня та перемога


KURATOR виступив партнером благодійного гастровечора, що відбувся відбувся 3 березня у ресторані Кухня гір HVOYA.
Головна страва – Завиванець з курятини із вудженими сливами, кремом з печеного перцю, смаженими варениками з картоплею та вершково-м’ясним соусом на сухофруктах.
Наша національна кухня може бути цікавою, різноманітною і неординарною. Це знову і знову доводять українські шеф-кухарі. Зокрема і Віталій Гуралевич.
Також під час вечері відбувся благодійний аукціон, де організаторам вдалося зібрати 597 500 грн на потреби українських захисників.
KURATOR вдячний партнерам за можливість зробити внесок не лише у розвиток української кухні, оптимізацію роботи професійних кухарів, а й в нашу спільну перемогу.
07.09.2023

Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.
11.05.2023

KURATOR додає новий продукт до асортименту – яловичий язик су-від.
30.11.2023

У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.