Чікен Кацу

Recipe leaves Recipe leaves
Чікен Кацу
Recipe
Інгредієнти
  • Сухарі панко 70 г
  • Сіль, перець 10 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Філе куряче KURATOR 200 г
  • Білий кунжут 2 г
  • Кетчуп 40 г
  • Ворчестер 20 г
  • Устричний соус 50 г
  • Мед 10 г
  • Цукор 5 г
  • Сіль 5 г
  • Джинджер мікс 5 г
  • Шрирача 3 г
  • Селера 50 г
  • Перець зелений 50 г
  • Перець капі 50 г
  • Цибуля біла 50 г
  • Cоєвий соус темний 30 г
  • Ниті чілі 2 г
  • Чілі 3 г
  • Кінза 1 г
  • Чорний та білий кунжут 1 г
1,5 години
Помірно
Дві порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Куряче філе солимо, перчимо, обвалюємо в паніровці, додаємо яйце, муку та сухарі
    панко. Обсмажуємо на сковорідці чи у фритюрі.
  • 2 Для соусу змішуємо кетчуп, ворчестерський соус, устричний соус, мед, трохи цукру
    і солі, додамо джинджер мікс і трохи шрирачі для пікантності. Перемішуємо до
    однорідної маси.
  • 3 Овочі смажимо на сковорідці вок, додаємо пиво, теріякі та соєвий соуси. В кінці
    додаємо арахіс та прогріваємо його.
  • 4 Для подачі обсмажуємо кунжут (щоб не гірчив). Викладаємо курку та овочі на
    тарілку, додаємо соус та прикрашаємо нитками чилі, колечками чилі та листочками
    кінзи.
Схожі рецепти
Go to top