Сендвіч з паргітом

Recipe leaves Recipe leaves
Сендвіч з паргітом
Recipe
Інгредієнти
  • Куряче стегно 63 г
  • Томати 270 г
  • Болгарський перець 200 г
  • Томатний сік 420 г
  • Майонез 300 г
  • Цибуля очищена 95 г
  • Соєвий соус 80 г
  • Олія рослинна 60 г
  • Бульйон курячий 50 г
  • Сумах 50 г
  • Мед 50 г
  • Діжонська гірчиця 50 г
  • Сир тостовий 24 г
  • Кайзерка 1 шт
  • Заатар 23 г
  • Зерна коріандру 40 г
  • Насіння зіри 30 г
  • Кунжут 20 г
  • Аніс насіння 10 г
  • Часник 18 г
  • Гірчиця міцна 15 г
  • Листя салату 10 г
  • Лимонний фреш 8 г
  • Нітритна сіль 15 г
  • Сіль 4 г
  • Цукор 7 г
2 години 30 хвилин
Помірно
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Сире куряче стегно звільняємо від шкіри та кісток, промиваємо та маринуємо декілька годин. Для маринаду беремо олію, часник, цибулю, гірчицю, лимонний фреш, Заатар, нітритну сіль та соєвий соус.
  • 2 Сувідуємо стегно 2 години при 72 °C. Отримуємо курячий паргіт.
  • 3 Змішуємо майонез, діжонську гірчицю, мед, соєвий соус та Заатар та доводимо за смаком.
  • 4 Смажимо часник та цибулю, додаємо болгарський перець та томатний сік. Тушкуємо до м’ягкості перцю. Протушковану суміш перебиваємо блендером – доводимо за смаком та додаємо Заатар.
  • 5 Обсмажуємо на великому вогні до золотавого кольору курячий паргіт. Прогріваємо та зволожуємо булочку курячим бульйоном. Кладемо листя салату, курячий паргіт – поливаємо соусами та тостовим сиром.
Схожі рецепти
Go to top