Шаурма з яловичиною су-від

Recipe leaves Recipe leaves
Шаурма з яловичиною су-від
Recipe
Інгредієнти
  • Лаваш 1 шт.
  • Яловичина су-від 80 г
  • Соус «Ворчестер» 20 г
  • Цибуля маринована 20 г
  • Томати чері печені 40 г
  • Перець маринований 20 г
  • Селера стебло 10 г
  • Нут відварений 30 г
  • Зіра 1 г
  • Коріандр 1 г
  • Кмин 1 г
  • Зелень кінзи 10 г
  • Зелень петрушки 5 г
  • Зелень селери 5 г
  • Соус 50 г
  • Йогурт «Грецький» 30 г
  • Гірчиця «Діжонська» 10 г
  • Соус солодкий чилі 10 г
  • Сік лимона 5 г
  • Шрірача 5 г
  • Цедра лимона 1 шт.
1 година
Помірно
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Тазостегнову частину яловичини су-від нарізати середніми смужками або нарвати руками на волокна. Покласти на гриль або сковорідку і швидко прогріти з соусом «Ворчестер».
  • 2 Нут попередньо відварений покласти у фритюр і смажити до хрусткої скоринки, перекласти в миску та додати спеції, добре перемішати.
  • 3 Перець болгарський червоний запекти при температурі 200 °C до темного кольору, охолодити, почистити від шкірки і насіння, порізати середніми смужками, додати сіль, перець, цукор.
  • 4 На лаваш посередині покласти печений перець, половинки печених чері, цибулю червону мариновану, соус, м'ясо, стебло селери, нут смажений, зелень свіжу нарізану, згорнути щільно та підсмажити на грилі.
Схожі рецепти
Go to top