Авокадо Бургер
- Авокадо 140 г
- Курячі стріпси 79 г
- Соус емульсія (майонез) 20 г
- Соус Шрірача 15 г
- Соус кисло-солодкий 5 г
- Сир Чеддер 12 г
- Морква 7 г
- Огірок свіжий 7 г
- Мікс-салат 7 г
- Перепелині яйця 2 шт.
- Зелене масло до смаку
- Зелена цибуля до смаку
- Олія рослинна до смаку
40 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Авокадо чистимо та розрізаємо на 2 половинки. Прибираємо кісточку. Підсмажуємо половинки з обох сторін на рослинній олії, на сковорідці.
- 2 Окремо смажемо курячі стріпси до рум'яної скоринки у фритюрі.
- 3 Для начинки готуємо соус спайсі: соус емульсія (майонез), соус Шрірача, трошки кисло-солодкого соусу. Додаємо в соус нарізку з морковки та огірка.
- 4 На підсмажену половинку авокадо викладаємо мікс-салат з овочами в соусі. Потім викладаємо стріпси, знову викладаємо овочі в соусі, мікс-салат, та 2 перепелиних яйця розрізаних навпіл. Додаємо сир Чеддер.
- 5 Прикрашаємо зеленим маслом та кучерявою зеленою цибулею. Накриваємо другою половинкою авокадо і закріплюємо бургер шпажкою.