Chicken & cheese

Recipe leaves Recipe leaves
Chicken & cheese
Recipe
Інгредієнти
  • М'ясо курячого стегна 300 г
  • Цибуля (очищена) 180 г
  • Часник 20 г
  • Олія рослинна 60 г
  • Перець чорний 2 г
  • Сіль дрогобицька 3 г
  • Крем-сир 100 г
  • Чилі олія 16 г
  • Мікрогрін до смаку
30 хвилин
Легко
П'ять порцій

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору та додаємо м'ясо курячого стегна й подрібнений часник.
  • 2 Після готовності перекручуємо на м'ясорубці. Солимо та перчимо. Ретельно перемішуємо.
  • 3 За допомогою 2 кілець різного діаметру викладаємо підготовлену курятину з цибулею. Згори, за допомогою кондитерського мішка додаємо крем сир.
  • 4 Прикрашаємо мікрогріном та додаємо чилі олію.
  • 5 Рекомендуємо подавати з теплою булочкою бріош.
Схожі рецепти
Go to top