Чікен Кацу
- Сухарі панко 70 г
- Сіль, перець 10 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Філе куряче KURATOR 200 г
- Білий кунжут 2 г
- Кетчуп 40 г
- Ворчестер 20 г
- Устричний соус 50 г
- Мед 10 г
- Цукор 5 г
- Сіль 5 г
- Джинджер мікс 5 г
- Шрирача 3 г
- Селера 50 г
- Перець зелений 50 г
- Перець капі 50 г
- Цибуля біла 50 г
- Cоєвий соус темний 30 г
- Ниті чілі 2 г
- Чілі 3 г
- Кінза 1 г
- Чорний та білий кунжут 1 г
1,5 години
Помірно
Дві порції
Спосіб приготування
- 1 Куряче філе солимо, перчимо, обвалюємо в паніровці, додаємо яйце, муку та сухарі
панко. Обсмажуємо на сковорідці чи у фритюрі. - 2 Для соусу змішуємо кетчуп, ворчестерський соус, устричний соус, мед, трохи цукру
і солі, додамо джинджер мікс і трохи шрирачі для пікантності. Перемішуємо до
однорідної маси. - 3 Овочі смажимо на сковорідці вок, додаємо пиво, теріякі та соєвий соуси. В кінці
додаємо арахіс та прогріваємо його. - 4 Для подачі обсмажуємо кунжут (щоб не гірчив). Викладаємо курку та овочі на
тарілку, додаємо соус та прикрашаємо нитками чилі, колечками чилі та листочками
кінзи.