Куряча грудинка сувід, смажена в сухарях панко

Recipe leaves Recipe leaves
Куряча грудинка сувід, смажена в сухарях панко
Recipe
Інгредієнти
  • Куряче філе сувід 170 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 15 г
  • Сухарі панко 100 г
  • Устричний соус 35 г
  • Картопляне пюре 100 г
  • Соус Деміглас 50 г
  • Зелень та мікрогрін 10 г
  • Чипси з пармезану 25 г
30 хвилин
Легко
Дві порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Готове філе сувід наріжте слайсами та обмастіть з двох сторін устричним соусом. Запаніруйте в борошні, збитих яйцях, а потім – у сухарях панко. Обсмажте у фритюрі до золотавості.
  • 2 Окремо зробіть «викатане» картопляне пюре на сухій антипригарній пательні. Використовуйте соус Деміглас KURATOR.
  • 3 Подача: вилийте спіраллю на тарілку зелене масло, потім соус Деміглас. Зверху викладіть картопляне пюре та порізану на маленькі шматочки обсмажену курку. Прикрасьте чипсами з пармезану та зеленню.
Схожі рецепти
Go to top