Курячий шніцель з кайзеркою
- Куряче філе 600 г
- Вершки 30% 40 г
- Кляр маринад 40 г
- Борошно 34 г
- Сир тостовий 28 г
- Сухарі 20 г
- Мед 15 г
- Рукола 10 г
- Базилік свіжий 10 г
- Гірчиця американська 12 г
- Сир гауда 7 г
- Пармезан 5 г
- Яйце 1 шт
- Соєвий соус 6 г
- Олія 7 г
- Міцна гірчиця 7 г
- Фреш лимонний 4 г
- Цукор 2 г
- Лимонний фреш 2,5 г
- Сіль 1,5 г
2 години
Помірно
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Очищаємо усі сири від оболонок. Подрібнюємо їх. У вершки додаємо сири, сіль, соєвий соус та 40 грамів води. Доводимо до 70-75 °C. Розплавлюємо сири, додаємо гірчицю – перебиваємо блендером та доводимо до кипіння. Сирний соус «Честер» – готовий.
- 2 Змішуємо в чаші яйце, борошно, лимонний фреш, соєвий соус, гірчицю та додаємо цукор, сіль. Змішуємо все блендером.
- 3 Обрізаємо з філе зайві плівки, порціонуємо його по 70 грам. Паніруємо в борошні та занурюємо його в раніше приготовлений кляр/маринад та залишаємо на декілька годин промаринуватися. Дістаємо та паніруємо в сухарях. Смажемо у фритюрі та викладаємо на серветки.
- 4 Мед і гірчицю розтоплюємо на паровій бані, вводимо олію та лимонний сік при постійному перемішуванні.
- 5 Дочекавшись, коли олія стече з шніцеля, беремо його та приступаємо до сервірування з кайзеркою, соусами та травами.