Мітболи з пастою, печеними чері, перцями та каперсами
- Фарш професійний 140 г
- Сир чеддер або гауда 50 г
- Естрагон свіжий 4 г
- М'ята свіжа 2 г
- Базилік свіжий 4 г
- Петрушка та кінза по 4 г
- Часник сушений до смаку
- Сіль, перець чилі до смаку
- Паста фреска 100 г
- Соус маринара 120 г
- Бульйон курячий 50 г
- Перці печені 40 г
- Чері печені 30 г
- Каперси 10 г
- Паростки свіжі 4 г
1 година
Помірно
Дві порції
Спосіб приготування
- 1 Для мітболів змішати фарш, нарізаний дрібним кубиком сир, спеції та дрібно нарізану зелень. Добре вимішати, охолодити та сформувати кульки по 25-30 г.
- 2 На гарно розігрітій сковорідці з олією посмажити мітболи до золотистого кольору 5-7 хв. Потім додати соус, бульйон та прогрівати ще 3-4 хв. Після цього додати печені чері і перці, каперси й прогрівати на малому вогні ще 3 хв.
- 3 Далі вже можна додавати приварену пасту. Ретельно все перемішати та прогріти все разом ще 1 хв.
- 4 Викласти страву в глибоку тарілку та прикрасити мікрогріном. Смачного!