Мітболи з пастою, печеними чері, перцями та каперсами

Recipe leaves Recipe leaves
Мітболи з пастою, печеними чері, перцями та каперсами
Recipe
Інгредієнти
  • Фарш професійний 140 г
  • Сир чеддер або гауда 50 г
  • Естрагон свіжий 4 г
  • М'ята свіжа 2 г
  • Базилік свіжий 4 г
  • Петрушка та кінза по 4 г
  • Часник сушений до смаку
  • Сіль, перець чилі до смаку
  • Паста фреска 100 г
  • Соус маринара 120 г
  • Бульйон курячий 50 г
  • Перці печені 40 г
  • Чері печені 30 г
  • Каперси 10 г
  • Паростки свіжі 4 г
1 година
Помірно
Дві порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Для мітболів змішати фарш, нарізаний дрібним кубиком сир, спеції та дрібно нарізану зелень. Добре вимішати, охолодити та сформувати кульки по 25-30 г.
  • 2 На гарно розігрітій сковорідці з олією посмажити мітболи до золотистого кольору 5-7 хв. Потім додати соус, бульйон та прогрівати ще 3-4 хв. Після цього додати печені чері і перці, каперси й прогрівати на малому вогні ще 3 хв.
  • 3 Далі вже можна додавати приварену пасту. Ретельно все перемішати та прогріти все разом ще 1 хв.
  • 4 Викласти страву в глибоку тарілку та прикрасити мікрогріном. Смачного!
Схожі рецепти
Go to top