08.11.2023

Благодійний гастровечір: Свій до Свого, по своє!

Новина Куратор - МХП

Нещодавно KURATOR виступив партнером ресторанного форуму «СВІЙ ДО СВОГО ПО СВОЄ», що відбувся у Буковелі. Весь прибуток від заходу було спрямовано на підтримку ЗСУ.


У готелі Hvoya Bukovel зустрілися близько 200 учасників та 9 спікерів, серед яких засновник сервісу для ресторанів від Monobank Михайло Селецький, ресторатор Максим Храмов, експертка з сервісу Оксана Марусич, юрист Євген Комаров, дизайнер Володимир Непийвода, маркетологиня Даша Фролова та шеф-кухар Алекс Якутов.


З майстер-класом виступив також амбасадор бренду KURATOR, бренд-шеф ресторану «Кухня Гір» Віталій Гуралевич. Він розповідав про те, як інтегрувати продукти KURATOR в меню ресторану і наочно показав, наскільки це зручно, швидко і смачно.

В останньому учасники форуму могли переконатися особисто за обідом та кава-брейками, адже більшість поданих страв, було приготовано саме з продуктів KURATOR.

Продукти бренду були інтегровані також і у вишукані страви, подані під час благодійного гастровечора, що відбувся напередодні форуму.



Готуємо смачно, з задоволенням!

Віримо у ЗСУ!

 
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті

Шеф-кухар у квадраті

Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
Go to top